۹ پاسخ

عرق نعناع نده بهش برای معدش بده

این شکمش نفخ کرده بهش گرمیچل بده خارجی بگیر شکمشم با روغن زیتون ماساژ بده ترنجبین هم سه چهار قاشق چای خوری بده تا شکمش کار کنه ضرر نداره نگران نباش براشم خوبه شکمش خالی میشه نه عرق نعنا نده بهش

گریپ میکسچر خارجی بهش بده خیلی خوبه, مقعدشو باروغن زیتون چرب کن شکمشو ماساژ بده همه نفخش خالی میشه هم دستشویی میکنه اگه نشد, براش شیاف گلیسیرین بذار

عزیزم برای دردش عرق رازیانه بهش بده با آب قاطی کن خودتم بخور دختر منم این یکی دو روز دستشویی نمیکرد اینکار حالشو بهتر میکنه و اینکه به من پیشنهاد دادن صابون استفاده نشده رو عین شیاف برش بره و بزار داخل معتقدم همون موقع دستشویی میکنه

قطره گرمیچر من میدمش هر شب دلدرد نمیگیره فقط رازیانه با زنیون اسیاب کن با چندتا قند اسیاب کن بعد یه قاشق زنیون و یه قاشق رازیانه اسیباب کرده یه کمی اب بریز روش اب جوشیده بعد با پارچه نرمی صاف کن بریز داخل شیشه بهش بده فورا خوب میشه

کولیک داره شربت کولیکز برای قولنجش و خودتم روغن زیتون اصل پیدا کن تو سوپ بریز بخور اگه به بچه شیر میدی زود شکمش کار میفته..‌

عزيزم اگه به پزشک مراجعه کني بهتره

یکم پشتشو با گوش پاک چرب شده با روغن زیتون تحریک کن ،

شکمشو با روغن زیتون چرب کن ،عرق نعنا در حد 4-5قطره اشکالی نداره بدی،قطره کولیک هم نفخو از بین میبره