۷ پاسخ

نترس گلم اروم خونسرد مگه پسر تو اولین ادمیه میخواد ختنه بشه ب این فک کن همه پسرا ختنه شدن الانم خوب خوبن انقد زود خوب میشه نگران نباش

اصلا نترس بچه موقع ختنه گریه نمیکنه چون قبلش بهش استامینوفن میدی نمیفهمه سختیش وقتی که اثر دارو میره و اولین ادرارش رو میکنه

منم پسرموچندروزپیش ختنه کردم مثل شمانگران بودم ولی انقدراام سخت نبود،ان شاالله براشماام راحت باشه

نترس عزیزم منم اینقدر میترسیدم
. وقتی دکتر ختنه کرد گفت نیم ساعت دیگه که بی حسیش بره گریه میکنه آرومش کنید. من میگفتم چه جور باید آرومش کرد؟

سلام عزیزم مامان چونی اصلا استرس نداشته باش توکل ات به خدا باشه ایشالله که اذیت نمی کشه زود خوب میشه

اصلا نترس چیزی نیست فقط با خودت اب قند ببر حتما زودی هم تموم میشه

خخخخخخ بار اولته