مامانا عصاره پای مرغ چیجوری درست میشه

۴ پاسخ

پای مرغ رو خوب بشور بریز تو قابلمه روش اب بریز و یه پیاز بندازحسابی بپزه وقتی ابش کم و غلیظ شد بریز توی یه صافی و با گوشتکوب لهش کن تا عصارش بیاد بیرون بعد تو قالب کوچیک بریز بزار تو فریزر هربار خواستی بریز تو سوپ

پای مرغ آماده وتمییز بگیر بشور بزار قابلمه با آب فراوان .۱ عددپیازبزرگ و هویج و کرفس ،اگر کدو حلوایی وبرگ بو داری بریز داخلش یه کوچولو زردچوبه ودوتا کوچیک چوب دارچین بنداز باید ۶تا ۷ ساعت بجوشه آبش تمام نشه دائم سر بزن کم بود آب بریز وبعد که آبش تقریبا نصفه کمتر بود وخوب پخت وتقریبا رو به متلاشی شدن بود خاموش کن بریز داخل آبکش ومواد اضافی که بهش اضافه کرده بودی را از لابلاش جمع کن .دستکش دستت کن وخوب پا مرغهای له شده را به بدنه آبکش دست بکش تا تمام مواد وغضروفش جدا بشه وتا اونجا که جا داره فقط استخوان بمونه ،آب غلیظی که به جا مونده را بزار یخچال تا ببنده بعد تکه تکه داخل نایلون بسته بندی کن بزار فریزر

پای مرغ بخر ناخناشو قطع کن بشور بزار با اب قشنگ بپزه له شه بعد استخوناشو جدا کن میکس کن بعد بریز تو غذا
ناخنا رو از یکم بالاتر قطع کن بعضی از پاها یه وقتایی کثیفی یا یه بخش زرد هست اون قسمتا رو ببر

پای مرغ بگیر تمیزکن بزا بجوشه چند ساعت بعو میکسش کن بعد از صافی رد کن عصارشک بریز تو غالب یخ بزار تو یخچال هر وقت خواستی یدونه در بیار بنداز تو غذا