۶ پاسخ

دوره اش رو باید بگذرونه... داروهاش رو ب موقع بدین ان شاالله زود خوب میشه

داروشو مرتب سرساعت بدی خوب میشه من پسرم اینطور آب شلغم بهش دادم سریع خوب شد

تخم شربتی بهش بده دخترم به خاطر واکسن زدن مریض شد اصلا دارو هم نمی خورد بهش تخم شربتی دادم خوب شد

فقط بخور سرد استفاده کن عالیه زودم خوب میشه

بستگی داره بعضی شربت می خورن زود تاثیر می زاره تو یه هفته خوب می شن بعضی ن دیر خوب می شن

دخترمن الان 10روزه گرفتارش شده. دوره درمان هم پشت سر گذاشته اماخودم بالعاب هسته به دارم خوبش میکنم