۱۰ پاسخ

سلام عزیزم اصلا خودتو عذاب نده هروقت خدابخواد میادمن هرکار بگی کردم ولی فایده نداشت آخرم 40 هفته ودوروز بودم دکترم گفت برو بیمارستان تاآمپول بزنن شب رفتم ساعت10 بستری شدم ساعت 12 خودم دردام شروع شد و4 ساعت درد کشیدم ولی دهانه رحمم باز نمیشد وچون دردم خیلی زیاد بود مثلا درد به طور طبیعی باید40 یا 50 ثانیه نهایت طول بکشه من 80 ثانیه طول میکشید وبندنافم دور گردن بچم پیچیده بود سز شدم. فقط توکل کن به خدا

وای حالتو‌درک میکنم اخه منم چهل هفته و دوروز زایمان کردم منم دردام شروع نشده بود رفتم بیمارستان که سونو بدم برا سونو قبول نمیکردن میگفت باید از اول معاینه بشی منو معاینه کردن گفتن دهانه رحم بازه منم گفتم ولی درد ندارم گفت من میگم داری😕بستریم کردن و کیسه ابمو پاره کردن امپول فشارم زدن یک ساعت بعدش دردام شروع شد سه ساعت هم درد کشیدم تا نی نی بدنیا اومد

به خدا به این کارا نیست تا وقتش نشه نمیاد منم هرکاری بگی کردم اخرشم با قرص فشار دنیا اومد درداش زود شروع میشه ولی برای من خیلی درداش شدید بود فکر کنم برای همه مثل هم نیست من دوازده و نیم ظهر بهم قرص دادن بچه م نه ونیم شب دنیا اومد انشالله شما خودت دردات شروع میشه

عزیزم نزدیکی کن . خیلی تاثیر داره. اگه دردت خودش شروع بشه خیلی بهتره تا با سوزن فشار

بروبیمارستان بگودردم شروع شده خودشون کیستوپاره میکنن بعدکلی درد

نیم ساعت نشده دردت شروع میشه

من صبح ساعت۱۱ رفتم روز بعد ساعت ۱۱ به دنیا اومد اونم سزارین.۴ تا امپول فشار زدم فایده نداشت مردم و زنده شدم

هنوز زایمان نکردی ایا

از خودت روغنو اینا نخور دو روز دیگه بچه ب دنیا بیاد همش اسحال باشه هرچی ک میخوری رو بچه تاثیر داره

برو معاینه بکن خیلی تاثیرداره من تو۴۰هفته ۲روزبودم هرکاری کردم نشد رفتم معاینه شبش کیسه ابم پاره شد زایمان کردم