۶ پاسخ

🔸ب- قطره های #خارجی:

1- ایرویت (IROVIT): یک میلی لیتر آن 15 میلی گرم آهن المنته دارد و میزان 1 میلی لیتر در روز کافی است .

2- قطره میم اورنج(MIM) : روی قطره ی MIM نوشته شده که 1 میلی لیتر آن معادل 75 میلی گرم فروس سولفات دارد که این میزان معادل 15 میلی گرم آهن المنته می باشد و میزان 1 میلی لیتر در روز کافی است .

3- ایرونورم (Ironom) : یک میلی لیتر آن 25 میلی گرم آهن المنته دارد و میزان 0/6 میلی لیتر در روز کافی است

4- قطره فروکیدز FERROKIDS) D): هر میلی لیتر آن 16 میلی گرم آهن المنته دارد و بنابراین 1 میلی لیتر در روز کفایت می کند. ضمن این که این قطره ویتامین Cهم همراه آهن دارد که به جذب آهن کمک می کند .

5- پودر فرامکس هر پیمانه حاوی ۱۵ میلی گرم آهن المنتال ( بسته شامل ۱۲۰ پیمانه)

7- ساشه سوییت آیرون حاوی ۱۰ میلی گرم آهن المنتال ملح فومارات همراه با ویتامین سی( هر بسته حاوی ۳۰ ساشه)

8- قطره سیدرال هر سی سی حاوی ۷ میلی گرم آهن لیپوزومال

9- قطره ADZIR که هر سی سی شامل👇🏻
Vit D3 400 IU, Zinc 5 mg ,Iron 15 mg ,Vit A 1500 IU

10-قطره فروگلوبولين: هر سي سي 15میلی آهن المنته همراه با ويتامين سي

11-شربت فروگلوبولين: هر 5میلی لیتر حاوی 10 میلی گرم آهن المنته است.

12- شربت مینادکس تونیک(Minadex Tonic) : در هر 5میلی لیتر حاوی 12 میلی گرم آهن المنته است.

13-میناجویس حاوی 10میلی آهن المنته در هر 5 میلی لیتر است.

14-مولتی سانستول آهن دار: حاوی 10 میلی آهن المنته در هر 5میلی لیتر است.

15-شربت سندروس (sandrous) : روی آن نوشته که 5 میلی لیتر آن معادل 68 میلی گرم فروس گلوکونات دارد که این میزان معادل 7.5 میلی گرم آهن المنته است.
✍ #دکتر_آشوری

عزیزم قطره خارجی چی میدی؟اگر فروم میدی ۱۰ قطره باید بدی

٢۵ قطره یا یک میلی لیتر

دو سی سی

25قطره باید بدی

سلام عزیزم ۲۰ تا ۲۵