۶ پاسخ

بعد هربار پی پی عوض میکنم اگه پی پی نکنه نهایتا ۳ تا ۴ ساعت مای بی بی ش رو عوض میکنم روزی ۱۰ دقیقه ام یه پارچه خشک کنهاش رو تا می کنم مثل پوشک میذارم بین پاش و شلوار یا شورت عینکی پاش میکنم اگه جیش کنه فقط اون پارچه خیس میشه

من مای بی بی رو تند تند عوض میکنم عوضش کردنی چن دیقه میزارم باز بمونه خودمم میشینم پیشش کهنه رو لای پاهاش میزارم تکون خوردنی جاشو درست میکنم

میانگین روزی ۵تا۷تا وقتی میشورمش تا پوشکش کنم دوباره حدودا ۵تا ده دقیقه باز میزارم شورت عینکی پاش کن و یه پارچه بزار بین پاهاش

من اصلا مای بی بی استفاده نمیکنم وقتی میرم بیرون استفاده میکنم یک کهنه ب پهلواش ببند ... اصلا لباسش خیس نمیشه من امتحان کردم

من صبح که بچه را میشورم تا ظهر باز میزارم شلوار پاش میکنم تا ظهر جیش میکنه منم عوض میکنم یکی دیگه پاش میکنم

سلام منک شاید ۵دقه باز بزارم بعد هربار باز کردنش و در روز۵تا مصرف میشه