۵ پاسخ

فرنی رو چطور درست میکنی همونجوریه فقط توش پودر بادومم بریز همین

مثل فرنی فرنی درست کن بادام اسیاب شده رو بهش اضافه کن

،مغز بادام رو از شب قبل بذار تو آب تا راحت پوستش کنده بشه بعد با صافی های فلزی خیلی راحت رنده میشه،رنده اش کن ی قاشق آرد برنج بهش اضافه کن آب سرد بریز روش و خوب مخلوطش کن که گوله نشه،بعد بذارش روی حرارت بجوش که افتاد حرارتو کم کن بذار ۴۰دقیقه بپزه توی این فاصله مرتب همش بزن که ته نگیره،نوش جون نی نی.

سلام مثل فرنی هست فقطبادوم درختی را خیس کنین پوستش راجداکنین،آسیاب کنید و همزمان بااردبرنج بریزین تا پخته بشه

یه قاشق غذا خوری ارد برنجو با یه قاشق چایی خوری پودر بادوم و مقدار خیلی کم شکر و یه لیوان اب بزار بجوشه تا قوام بیاد بعد اخر کارکه زیر گازو خاموش کردی و یکم خنک شد چند قاشق از شیر خودت یایه پیمانه شیر خشکو بریز توش