۳ پاسخ

تو قسمت ابزار گهواره طرز درست کردنش هست

عزیزم همون فرنی که با آب درست میکنیم رو فقط یدونه بادوم له شده بهش اضافه میکنی،بعد که از روی گاز برداشتی شیر خشک اضافه میکنی و مخلوط کن،همین.

عزیزم اول باید یه قاشق کوچیک ارد برنج بریزی و یه قاشق مرباخوری هم پودر بادام یکم اب هم میریزیم میزاریم رو گاز زیرش کم میکنیم تا بپزه میتونی کره روغن زیتون هرکدوم دوست داری بریزی من خودم یه قاشق مربا خوری سویق هم میریزم بعد از این که به غلظتی که دوست داری رسید خاموش میکنی میزاری خنک بشه در حد ولرم که انگشت نسوزونه بعد یه پیمانه شیر خشک بهش اضافه میکنی فقط نباید داغ باشه شیر خشک اضافه کنی چون باعث فاسد شدن غذا میشه