۴ پاسخ

سلام واس منم اینجوری نیس یکیش بیشترفعاله یکیش نه روی اون نمیشه حساب کردهمین ک تکون بخورن خوبه دیگ هر۱ساعت بچه فعال نیس بچه هم گاهی خابه استراحت میکنه توخاب نمیشه ک لگدبزنه وتکوناشوحساب کنیم

بعد از خوردن مایعات شیرین دارز بکشی به پهلو تو یه ساعت ۴بار همینجوریش که ممکنه ۲تا تکونم نخوره تو یه ساعت عزیز

والا برا من ک ایجور نبود.. الان ک تو ماه آخرم بیشتر تکون میخوره تا قبل.. تازه ماه آخر میگن جاشون تنگه کم تکون میخورن.. برا من برعکس شده..

سلام فکر کنم دوقلوهات ب دنیا اومدن عزیزم میخاستم ببینم تو حاملگی قرص آسپرین یا آمپول آنوکساپارین میزدی؟