۷ پاسخ

سلام پسر جاریم سرش افتضاح بود بعداز شش ماه استفاده کرد الان خیلی بهتر شده

بله من استفاده کردم ولی از وقتی به دنیا اومد تا 3 ماهگی به دردم خورد بعدش بچه راحت نیست خداروشکر سربچه ام خوب حالت گرفت بااین باشتا

منم خریدم اصلا فایده نداره

من ک میخوام ببرم دکتر پس فردا برا فرم سرش. از اینا گرفته بودم راحت نیس بچه وقتی میخواد سرشو برگردونه

من استفاده میکنم ولی فعلا نتیجه نگرفتم گرونم خریدم طبی هست

من
و کاملا بیخود بود😂

سلام من که نگرفتم ول کنین بابا بزرگ سن خوب میشن دختر باشن میرن زیرروسری پسرم باشن مودرمیارن خودتون زیاددرگیرنکنین