۷ پاسخ

حلقه بهتره چون تميز تر در مياد براي ايندش بهتره سنتي بخيه ميزنن معلوم نيس بخيه ها بالا پايين بشه چجوري بشه من تازه پسرمو ختنه كردم ي روز اول درد داشت براي جيش كردنش بعد اصلا انگار نه انگار چيزي بهش وصله

من حقله براش زدم البته ۲۰ روزش بود زیاد اذیت نکرد .ولی میگن حلقه بهتره .قبلش قطره استامیفن بهش میدی بعدازعمل هم باید مواظب باشی وهر۴ ساعت قطره بهش بدی چون بچت بزرگتره بیشتر گریه میکنه .حلقه ی پسرم ۱۱ روزه افتاد بعضیا زودتر میوفته

سلام.به نظر من حلقه از سنتی بهتره.ولی اگه هزینش براتون مهم نیس لیزری کنین.خیلی راحته

سلام .سنتی لیزری خوبه .دکتر به من گفت حلقه ای زیاد خوب نیست شاید نیاز به دوبار بشه

بستگی به دکترش و مهارتش داره.من دوتا پسرامو یه دکتر با تجربه سنتی ختنه کرد خیییلی خوب اصلا اذیت نشدن مشکلیم نبود خدارو شکر.ولی خواهرزادم بچگی حلقه بود الان دوازده سالشه بردن دکتر انگار ختنه نشده و دوباره باید ختنه کنن

سنتی من پسرم سنتی ختنه کردم

سنتی خیلی بهتره من پسرم سنتی ختنه کردم