۹ پاسخ

چیزایی ک پروتئین دارن مث گوشت مرغ. بعد پودر لیدی میل.. دلستر بستنی

کله پاچه هم من شنیدم دکتر دوستم گفته بود بخوره، از دکترت میپرسیدی بهتر بود، در کل استراحتت رو هم زیاد کن

میگن دلستر و ماکارونی و بستنی و اینا ب بچه وزن میده

پروتئین
گوشت، کباب هر چیزی که پروتئین هست

بادوم، تخم مرغ ، کباب ، موز ، عدسی ، حبوبات ، خرما برای استخوان هاش

هیچی مثل بستی شکلاتی و پسته و کره بادام زمینی نمیشه من هوس اینا رو داشتم وزن بچم زیاد شد

من بستنی دلستر کباب ومهم ترازهمه پودرلیدی میل دوبار خوردم آوا ۳۲۵۰به دنیااومد ولی شبیه بچه ها یه روزه نبود اصلا ماشالله همه دورش میگشتن ازبس نازبود میبردنش اینور واونور پرستارا همه دیدن

حتما سویق بارداری بخر بخورهمین الان سفارش بده زوددستت برسه عالیه برو اینستا بزن سویق سوگند من ازش خرید کردم ارگانیک و راضیم

شیر موز بستنی و مغز هارو میکس کن بخور