۷ پاسخ

عزیزم موز بده کته سیب زمینی با کره بده سرلاک بده

تو غذاهاش کره رو اضافه کن ب مقدار بیشتر،سویق بهش بده،عصاری قلم و پای مرغ هم خیلی خوبه تو غذاهاش بدی،زینک هم برای اشتها خوبه

اسید فولیک میتونم همینجوری بدم یا باید دکتر بگه

غذای کمکی که بهش میدی سعی کن سیب زمینی توش باشه اخه اینجا هرکس میگه یک داروی بده که فایده نداره عزیز سعی کن غذای کمکیش که درست میکنی ظهر عصر شب قبل خواب بهش بدی اگه با غذا هنوز لاغر ببرش دکتر متخصص تا دکتر بگه چی باید بهش بدی

سلام دخترمنم وزنش کمه چند روز مریض شد هیچی نخورد حتی شیر خیلی لاغر شده خیلی غصم گرفته نمیدونم چیکار کنم خیلی بد غذاست .دختر شما وزنش چقده

چندکیوهست کوجولوتون

ببرش دکتر تا بهش تقویتی بده.قرص اسید فولیک عالیه