۵ پاسخ

دوروزکه خیلیه برو دکترچراموندی

من تاره ۲۵ و ۲۶ به بعد تکوناشو می فهمیدم نگران نباش تا قبل ۲۸ هفته تکونا مهم نیست

برو پيش ماما يا مركز بهداشت صداي قلبشو دودقيقه برات ميزارن نگران نباش،من هفته ٢٤اصلا حركاتشو متوجه نميشدم.

یه آب عسل خنک درست کن به پهلوی چپ دراز بکش تکون میخوره ان شاءالله اگر نشد برو خانه بهداشت یا پیش دکترت صدای قلبو گوش بده

اول ی چیز شیرین بخورین بعد ب پهلوی چپ دراز بکشین اگه بازم احساس نکردین ..برین بیمارستان یا پیش دکترتون صدای قلب بچتونو بشنوین