۸ پاسخ

بشورش تمیز بعدبزارابش بره بهش بده

شکمش ماساژ بده بر خلاف عقربه ساعت با روغن زیتون و داخل نافشم روغن بریزید و قسمت مقعدشم روغن بزنید

سلام قربونت یکم شکمشو بارون زیتون ماساژ بده بهش کره و خاک شیر قاطی کن یکم بده. ترنجبینم خوباز عطاری بگیر

عزیزم آب ولرم زیاد بهش بده بعد هربار شیر خوردن شاب ولرم بهش بده مخص. صا وقتی ک صب از خواب بیدار میشه ابو ک دادی دمر بزار حتما دستشویی میکنه

قطره دایمتین بده بهش

اگه شير خودتو ميخوره تا ١٠ روزم مشكلي نداره اما اگه ديدي اذيته شياف گليسيرين براش بزن ضررم نداره مخصوص كودكانشو بگير.. يا اينكه با گوش پاكن يه مقدار وازلين بزن به باسنش

سلام . با روغن زیتون جهت عقربه های ساعت شکمشو ماساژ بده اگه نکرد با یه گوش پاک کن مقعدشو چرب کن

ترنجبین دم کن بده بهش بی ضرر و مفید