۴ پاسخ

عزیزم ربطی به شکم کار کردن نداره بی تابیش که برا کولیکه بالا آوردنشم برا رفلاکسه باید به دکتر نشون بدی و خاکشیر برا بچه یک ماه زوده شایدم به خاطر اینه که کاسنی خیلی خنکه بچه ها هم خنکی زیاد روشوت اثر میذار و باید بدونید خنکی زیاد باعث استفراغ میشه

عزیزم قبل شش ماه نباید چیزی ب نوزاد داد ، یکـروز ک اشکال نداره تا هشت روز طبیعیه کار نکنه شکمشون ، تازه قدیمیا میگن کار نکنه تنش گوشت میگیره تپل میشه ، ولی اگر میخوای شکمش کار کنه پشتشوـ چرب کن شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده

واااای ب نوزاد خاکشیرو کاسنی دادی؟چ دلی داری بخدا من تا چهل روزگی ب بچم شربت دل درد نمیدادم میگفتم ضرر داره بعدشما...

سلام عزیزم خوب خاکشیرفکر کنم برا نوزاد سنگین باشه .یکم شکمش وباروغن زیتون چرب میکردین و ماساژ میدادین