۸ پاسخ

بهش شبا شیر نده دندون بچه موسیده داره میشه که قطره اهن اون موسیدگی و تیره میکنه.
سیاه نمیکنه لیپوزوفر.
فروزومال من میدم خوبه ولی من شیر سب نمیدم بچم که خراب شه و سیاه بشه

من ک دخترم کلا قطره نمیخوره چه ایرانی چه خارجی دیگه نمیدم بهش هر سریع خریدم اینقدر تف کرده و انداختم رفته

سلام عزیزم قطره لیپوزوفر دندون رو سیاه نمیکنه منم به پسرم میدم تیره شدن دندون بیشتر بخاطر شیر شبه

منم ایرو فیکس میدم خیلی راضی ام خوش طمع هم هست پسرم خیلی دوست داره با میل میخوره

من قطره اهن فروسمال میدم به پسرم راضی ام همه داروخانه ها دارن قیمتش۴۵ تومن

قطره آهن آيروفيكس عاليه. قيمتشم 59 تومن

عزیزم این قطره دندون رو سیاه نمی کنه شاید ب خاطر شیرشب یا شربت دیگه ای باشه

من سیدرال میدم