۱۲ پاسخ

سلام معمولا پایان ۴ کولیک برطرف میشه بعضیام ۶ ماهگی شیر خودنون میخوره یا شیر خشک؟ اگه شیرخشکیه گیگوز بش بدین

عرق نعناعزیزم آبجوش نبات یه کوچولوهم عرق نعناباهم قاطی کن بده بخوره عالیه واسه دلپیچه ونفخ بعدبیشترهم روی شکم بخوابونش

من کولیف هر 8ساعت 5قطره داخل شیرم میریزم میدم پدی لاکت هم هر 12ساعت 5قطره

عزیزم منم همه اینارو امتحان کردم هیچی اثر نداره دوران داره فقط باید تحمل کنیم داروهم فقط یه کم اروم میکنه من که دیگه هیچی نمیدم خسته شدم اینقد دکتر بردم

ترنجبین و شیرخشت عالیه

من راینیتیدین برای معده درد و یه مدت گریپ میکسچر و پدی لاکت میدادم آخرم با نبات داغ راحتش میکردم

پدی لاکت از بقیه گریپ واترهایی که گفتید بهتره ولی دوره داره و باعث ساخت باکتری های مفید میشه پس سریع نتیجه نمیده.واسه نفخ میتونید قطره دایمتیکون و واسه دل درد و دل پیچه کمی خاکشیر دم کنید ابشو در حد چند قطره به نوزاد و خودشم خودتون مصرف کنید.

سلام گلم من اینایی که شما دادید به کوچولوتون منم دادم اما تاثیری نداشته
آخر دکتر بهش شربت بلادونا پی پی داد بهش دادم خیلی بهتر شده صبح ۱سی سی و شب هم ۱ سی سی البته من با آب جوش سرد بهش میدم میخوره
پدی لاکت هم بهش میدم در کنار بلادونا
این هم ۵قطره صبح
۵قطره شب

اگ شیر خودتو میخوره. خودت نفاخ و سردی کم بخور یا نخور
رو غذات عرق نعنا و دارو گیاهی مث مهتخم و بابونه آویشن اینا دم کن بخور

باید تحمل کنید تا دورانش بگذره دایمیتیکونم خوبه

برای نفخ دختر منم وقتی که توو چله بود هیچکدوم اثر نداشت..هیچکدوم رو ندادم..فقط خودم بعد از چیزای نفاخ مثل شیر و حبوبات یه قرص دایمتیکون میخوردم .خوب شد
هضم کننده غذاس برای خودمم خیلی خوب بود.هنوزم میخورم

دکتر برا پسر من دایمتین داده بود خوب بود