۶ پاسخ

از شش ماهگی به بعد،اونم نه توی صندلی غذا،برای مدت کوتاهی بشونش، کمرش درد میگیره

من که میارمش توی آشپزخونه. اگه پخت و پز باشه دم در اشپزخونه. که جلوی چشمم باشه.یا هی میبرم این اتاق اون اتاق که به کارام برسم

منم خیلی دوس دارم این کارو کنم ولی میترسم ک کمرش درد بگیره. ی لحظه هم ک نمیشا تنهاش گذاشت گریه میکنه

عزیزم عجله نکن هنوز وقت داره

واسه نشستن بوده هنوز ولی بزار تو تختش دراز بکشه اسباب بازی بده بازی کنه از اطرافش مطمئن باش بعد برو