۹ پاسخ

واسه منم بعد واکسن دوماهگیش ک وارد سه ماه شد خواب روزش زیر ی ساعته مگر اینک محیط تاریک و ساکت باشه ک بیشتر بخوابه.شبم از ۱۱ خاموشی میزنم فقط ی نور کم. تا نهایتا ۱ میخوابه تاروز بعد از ۹ صبح الی ۱۱ امکان بیدار شدنش هست. ۵ یا۶ صبح نق نق شیر داره فقط ک شیر بخوره تخت خوابیده

خوش بحالتون پسرمن از 2بعدازظهر میخوابه تا 10شب بقیه شو بیدار دهنم سرویس شد ازبس شبا بیدارم

نسبت ب قبل كمتر ميخابه روزا

بچه ها تو ۳ ماهگی و ۶ ماهگی و ۳ سالگی و ۶ سالگی یکم شیطون تر میشن موقت بعد دوباره مثل قبل میشن

پسر منم کلا کم خواب شده

اشکالی نداره دختر منم اینطوریه

اره دختر منم همینحوریه اون وقت شبا بیدار بود روزا میخوابید ولی الان خوابش کلا بهم ریخته ن شب خوب میخوابه ن روز

عزیزم سه ماهگی زمانیه که کودک فرق شب و روز رو متوجه میشه و شبا راحتتر میخوابه. ولی خواب روز هم‌داره. مجموعا در ۲۴ ساعت حداقل باید ۱۳ یا ۱۴ ساعت خواب باشه. که شامل خواب عمیق و خواب های چُرتکی میشه

پسر منم همینطوره