۴ پاسخ

پسرمنم دقیقاهمینجوره زیرسینه ناله میکنه ووول میخوره ولی هی میخوره بهش نده اون سیره فکرمیکنه بخوره دلش خوب میشه بلندش کن همون موقع بادگلوبزنه ویه کم همونجوربزارباشه تاغذاش هضم بشه بعدم روپات تکونش بده یه اهنگ لالاییم ازگوشیت بزاربراش این کارایی بودک من کردم وجواب گرفتم امیدوارم مفیدباشه

بچه متوجه نمیشه زیاد میخوره ممکنه برگردونه.اگه حس کردی شبر کافی خورده سریع پستونک رو بزار دهنش و بگیر روی پاهات بخوابه.

پسر منم‌اینجوری بود سعی کن بغلش کنی سرپا تابش بدی شیر بهش نده ..حوله گرم کن بزار رو شکمش و پهلوهاش

دختر منم اینجوریه ولی میگن شیر دادن زیاد خوب نیست