۴ پاسخ

وزن گیریش اگه خوبه نیازی به شیر خشک نیست

عزیزم کیفیت شیر مادر رو فقط از وزن گیری بچه میشه فهمید
اگه بچتون وزن نگرفته باید شیر خشک مدلی که پزشک میگه بهش بدی

سلام ماه اول همین طوره.
به چند دلیل یا شیر زیاد و سیر کننده نیست که برای شما خوبه
یا شیر مغذی و چرب نیست این رو باید بررسی کنید
یا اینکه نوزاد برای گرفتن احساس آرامش و امنیت و بغل کردنش نیاز به شیر خوردن داره یعنی بیشتر جنبه روانی داره که باید بهش جواب بدید و نیازش رو ارضا کنید.
در هر صورت دادن شیر خشک هم گزینه بدی نیست دختر من دو هفته اول تولدش که شیرم کم بود و سیرش نمیکرد به زور شیشه گرفت ولی بعد که شیرم راه افتاد تا همین الان به هیچ عنوان شیشه نمیگیره
من میخوام برای گاهی وقتا که میرم جایی شیر خودم رو بدوشم بذارم کسی بهش شیر بده با شیشه ولی نمیگیره.

اگه خوب وزنش نمیخوادشیرخشکوحتمااابررسی کن ببین‌ ک بچه گشنه نمونه