۵ پاسخ

نه عزيزم اگه ميزاشت الان همه اونايي كه تو بچگي پستونك خوردن با بقيه فرق داشتن..😂

نه تاثیر نداره من هم پسرم می‌خورد که الان
10 سالشه فرم فک ولبش عوض نشده الانم که دخترم میخوره اینجوری راحت میخوابه

دختر منم میخوره اصلآ اگه پستونک نمیدادم که بیچاره بودم هیچیشون نمیشه من خودم میخوردم بچه خواهرم تا ۲سال میخورد فک و صورتامونم خیلی خوبه اتفاقا سرهامونم گرد و خوبه اون شصت دسته که فرم صورت و عوص میکنه دست خوردن خییلی بده برای دندونا

الان ک دکترا میگن پسنچنک اورتودنسی تاثیر بدی ندارع ، ولی من استفاده نکردم خودم مامانم برا من استفاده کرده خداروشکر فک و دندونامم سالم

تا خوابش برد در بیار پستونک رو