۶ پاسخ

فک نکنی بچت حتمن پسره 😂😂چونکه من همه همه علایم پسرروداشتم نی نیم دختره😍

سلام عزیزم منم خیلی دوست دارم ولی کم تر بخور من رفتم دکتر گفت یکم پاهات ورم کرده گفت بخاطر شوری و ترشی الوچه هاست

منم اصلا وحشتناک هوس تمرهندی میکنما ولی ب زور جلوی خودمو میگیرم ک زیاد نخورم

منم زیاد می خوردم تواین هفته ها شبی یه پلاستیک بچمم پسره حتما پسره بچت

عزیزم بخور نوش جانت ولی زیاده روی نکن که افت فشار بیاد سراغت

اشکال ندارع ولی خب کمتر بخور . من سر پسرم زیاد میخوردم خداروشکر چیزیمون نشد