۵ پاسخ

مبارکش باشه تواین هوای سردچراختنه کردی خداکنه اذیت نشه وشماروهم اذیت نکنه

راضی بودی؟توچراالان ختنه کردیی؟منم نکردم

من سنتی ختنه کردم خداروشکر مشکلی نبود ولی وقتی موقع ادرار درد داره حتما به دکتر بگو

آخی عزیزم انتی بیوتیک میدن بعد از ختنه که یک هفته زمان میبره بعد پماد اگه داده مرتب بزن.بعد از خوب شدنشم تا چهار ماه پماد اد بهش بزن.الانم به اندازه یک هفته یه تیکه پارچه نخی بزار روش تا با پوشک تمناس نداشته باشه.اگه انتی بیوتیک نداده حتما ببرش دکتر که عفونت نداشته باشه

مبارک باشه الان خیلی سخته بابتادین میشوریش بعدشم دونوع پماده اونم میزنی اگه این کاراروکنی عفونت نمیکنی انشالله زودخوب بشه