۵ پاسخ

آخی عزیزم اینجور که خود بوه هم بدتر کلافه ومریض میشه اندازه دوقطره استامینوفن بزن روانگشتت بکش رولثه اش مادرااین تجربه روکردن خیلی خوب بوده دستتوقبلش تمیزبشور

سلام با تکه های پیاز لثه هاشو ماساژ بدین

عزیزم با روغن زیتون سرش و کف پاهاش رو چرب کن انشاءالله خوب میشه

خب عزیزم بهش مسکن بده بزار اروم بشه کمتر درد بکشه گناه داره بچه ژل دنتی کید باریج هم ازداروخونه بگیر رو دندونش بزن به دخترمن دکتر داد استفاده کردم خیلی خوب بود

سلام به لثه ش دیفن هیدرامین بزن پسرمنم تواین چندروزه دندونش درمیادبالاوقت خواب به لثه میزنم بعدراحت میخوابه