سویق سنجد🐿

طرز تهیه:
سنجد رو با هسته آسیاب کنید بعد الک کنید و اگر دونه درشت داشت دوباره خودتون  اسیاب کنید و بعد داخل ظرف روحی یا مسی با شعله خیلی ملایم تفت بدید سنجد بافت نرم و لطیفی داره خیلی زمانبرنیست.مواظب باشید خیلی زیاد تفت ندید.من خودم پونصد گرم سنجد رو سه دقیقه تفت دادم.*سویق سنجد رو با هسته درست میکنن  و چون اسیاب های خانگی توان کمی دارند احتمال داره اسیاب هاتون خراب بشه واسه همین بدید عطاریها براتون اسیاب کنن.*اگر بدون هسته میخواین سویق درست کنید می تونید پوست سنجد رو بگیرید و سنجد هارو با دست قسمت نرمش رو پودر کنید و هسته اش رو در بیارید.*من هسته،پوست و خود میوه اش رو جداگانه هم تفت دادم و بعد ترکیب کردم و یکجا هم دادم برام اسیاب کردن و تفت دادم در هر دو حالت خوش عطر و خوش طعم هست.*بدون تفت دادن یه حالت گسی داره ولی با تفت دادن و گرفته شدن خامی خیلی خوش خوراک میشه.*میتونید داخل غذا و یا نوشیدنی ها بریزید یا اینکه باهاش حلوا درست کنید.*سویق سنجد تمام خواص سنجد را دارا هست.*واسه تفت ازظرف مسی،رویی(روحی)با قاشق چوبی استفاده کنید(جزء اوصول طبخ سویق .

۳ پاسخ

مفید بود؟؟؟؟؟؟!!!!!

ای همه نوشتی واسه مفییییید گرفتن😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

هسته ی سنجد خیلی سفته با آسیاب برقی تو خونه میشه آسیابش کرد؟