۶ پاسخ

کارخوبو تومیکنی پیشش میخوابی .من که تامیخوابه میدوئم اینوراونور کارامومیکنم

واااای منم دقیقا اینجوری شدم. 😗😗

منم همینجوری شدم خخخ
😅

چرا عزیزم انگیره نداری کوچولو خودش دنیای انگیزس. اینا همش بخاطر خستگیه

عزيزم اين شمايي كه به خونه روح ميدي.. قلب خانواده شمايي اينطوري فقط شوهرت و تخليه انرژي ميكني.. وقتي ميخوابه شما فرصت و غنيمت بدون بلند شو سريع همه رو جمع كن بغد ببين چقدر حالت بهتر ميشه😊

منم همین طورم بچه خیلی آدمو خسته میکنه مخصوصا من که شبا 5 یا6 بار بلند میشم شیرش میدم صبح همش تو چرتم