۴ پاسخ

این چیزای که نفاخه رو اصلا نخور عزیزم
بچه اذیت میشه
حتمن بخاطر همینه

سلام عزیزم اره از همونه منم تجربه ش رو دارم 🤦🏼‍♀️بچه ها اذیت میش نخور حبوبات

به بچه عرق نعنا و رازیانه دادی؟؟؟؟ بچه گناه داره تورو خدا درمان سرخود نکنید، به نوزاد نباید چیزی داد به غیر از شیر

عدس نفاخه موقعی که این طوری میشه تاجایی که میتونی خودتو درمان کن عرق نعنا بعد از هروعده غذایی بخور هم برای خودت خوبه شیرت روگرم ونفخ غذارو تا حدودی میبره هم کوچولو اذیت نمیشه هرموقع خواستی به نی نی چیزی بدی فقط گرمیچر یا دوسه قاشق زیره دم کن بده