۴ پاسخ

ن عزیزم ممکنه هورمون هات بهم ریخته باشه تا ی هفنه صبر کن نشدی تست بزن

ن عزیزم داره هورمونات منظم میشه مپکنه تا دوسه ماه پریودیت نامنظم بشه بعد منظم میشه .قرص ال دی جلوگیری از حاملگیست. نگران نباش ادامه بده بخور

تايک هفته عادي که ديرپريودبشيداگه بعديه هفته نشديديه تست بديد

لطفا از این پیج دیدن کنین کلی اکسسوری جذاب برای کوچولو هاو خودتون دارن میتونین به راحتی برای عزیزانتون کادو بگیرین لطفاازپیج دیدنکنین پشیمون نمیشین.کسانی که اینستاگرام ندارن بهم پیام بدن کانال تلگرام بدم ❤❤❤❤.لطفاحمایت کنین
@leiali.art.plus