۱۰ پاسخ

از اول از مولفیکس استفاده کردم

من کوکومی بستم مشکلی نبوده با مولفیکس ولی الان مای بیبی میکنم چون لطیف تره بنظرم

کانفی بیبی استفاده میکنم عالیه

مولفیکس امتحان کنید قیمتشم خوبه تعدادشم بیشتره جذبش خیلی خوبه

کوکو می خوبه ازهمه نظر

من پريما و پمپرز استفاده ميكنم
خوبيش اينه آب رو كامل جذب ميكنه
تا ١٢ ساعت هم بچه رو عوض نكني هيچي نميشه

سلام من پسرم وقتی تازه دنیا اومد مای بی بی استفاده کردم حساسیت داشت بعداز اون مولفیکس استفاده کردم خوب بود جدیدا هم بارلی استفاده کردم حساسیت نداشت قیمت بارلی خوبه

منم دخترم به ما بی بی حساسیت داشت.الان کوکومی استفاده میکنم براش

ببم.بارلی.واسه من خوب بوده.کرم زینک اکسایدفیروزبزن

من ازاولش مولفیکس استفاده کردم خداروشکرالان7ماه حساسیت نداشت.