۴ پاسخ

دختر من حدودا یک ماه پیش اونطوری بود انگار بدش میومد حتی وقتی بیدار بود شیر نمیخورد وقتی هم میخوابید خیلی کم نهایتا ۱۵ دقیقه .سینه چپ هم نمیخورد اوضایع بدی داشتم
دکتر گفت لج کرده ولش کنید خودش درست میشه هیچ دارویی هم نداد درست شد
نوزادا هر از گاهی ادا درمیارن
ولی زود زود زود اروغشو بگیر.

چیز خاصی نیست امتناع از شیر بهش میگن
پسر منم همسن پسر شما بود حدود 1 ماه اینجوری اذیت میکرد من میدوشیدم با قطره چکان میدادم
باز برای اطمینان میخوای ببر دکتر

سلام عزیزم چون رفلاکس دارن از شیر خوردن امتناع میکنن من قطره پدی لاکت گرفتم برای رفلاکس خیییلی خوبه دیگه الان دخترم که چهارماهشه خیییلی کم بالا میاره در روز یه بار یا هیچی من 5قطره از پدی لاکت و با شیر خودم قاطی میکنم که رقیق بشه بعد با قاشق میدم بهش

همون بخاطر رفلاکسشه
دارو چی میخوره؟؟