۵ پاسخ

عزیز نگران نباش بچه ها با هم فرق دارن سعی کن وقتی وارونه میفته برای اینکه یاد بگیره دستت را پشت پاهاش بزاری تا بدونه می توانه به جلو حرکت کنه اگر به دست شما فشار بیاره . اوایل خودت کمکش کن ولی بعد خودش یاد می گیره . پسر من مدتها سینه خیز می رفت چهارپا نمی توانست بره تازه یاد گرفته از بس خودم جلوش چهارپا رفتم ، سر زانوها خودم هم سابیده 🤣

نگراااااااان نباش،دختر من ۱۰ ماهش داره تموم میشه،فقط سینه خیز میره،چهار دست وپا ک ‌.....

ن عزیزم چ دیری؟ کم کم زمان میبره نگران نباش

پسرت تازه وارد ۸ شده.الان زوده براش

چ توقعا از بچه داری بچه من ک بزرگتره میگم هنوز زوده این کارا