سلام مامانا کسی شیرخشک یارانه ای سراغ نداره؟

۴ پاسخ

شیرخشک یارانه ای رو نمیشه داد ب بچه اگه شیر خشک معمولی بخوره اونو نمیخوره و پس میزنه اگه پارتی داشته باشی بهت میدن

من رفتم بهداشت گفت واسه اونایی که چندقلو دارن یا از شرایط مالی خوبی برخودار نیستن شامل میشه.

اگه واقعا خودت اصلا شیر نداشته باشی بهت میدن البته کلی رفت وآمد داره

شیر خشک یارانه ای فکر کنم به اونایی بدن که باباش بزرگش میکنه حال مادرش مرده یا طلاق گرفتن منم خواستم این کارو بکنم بهداشت گفتش نمیشه