۵ پاسخ

من زمان بارداری و شیردهی خوردم اما خودم توی خونه درست میکنم که خیالم راحت باشه کاملا حرارت دیده. روی سوسیس رو با چاقو چاک چاک میکنم یا ضخیم خرد میکنم و میزارم توی تابه در دار و زیرش رو تقریبا کم میکنم تا خوب بپزه موقع پختن یه کمی هم پف میکنه و هم خوشمزه تر میشه هم بیشتر حرارت میبینه و خامی‌ش کاملا از بین میره.

میگن نخورین فست فود شاید ب بجه نسازه ولی من از همون اولم خوردم

میگن بده ولی من میخورم فست فود تو غذاهامم میریزم🙄😁

کلا شیر هم ندی خوب نیس ولی اگه بچت دل دردی نیس یه ذره بخور

مواد افزودنیو نگهدارنده داره نخوری بهتره