۴ پاسخ

رفلاکس به وزن بچه ربط داره

کولیک ربطی به وزن گیری نداره. ببین من بچه ام کولیکش شدید بود سگا گریپ دکتر بهش داد واقعا عالی بود

نه بچه های کولیکیم مثل بقیه وزن میگیرن اگه رفلاکس داشته باشه وزن نمی گیره صبر و تحملت ببر بالا وقتی دردش شروع میشه با روغن بابونه یازیتون جهت عقربه های ساعت ماساژ بده تا آروم شه صدای سشوار خوبه با ماشین بگردونی بغل بگیری تند تند راه بری بایه نفر دیگه داخل پتو تابش بدی اینترنت سرچ کن خیلی چیزای مفید نوشته

نه کولیک ربطی به وزنگیری نداره