۴ پاسخ

عزیزم بسته گی به وضعیتت داره منکه ۳۲ انجام دادم دیگه برام ننوشت گفت لازم نیس

دکتر احتمالا نزدیک زایمانم یکی بنویسع برات.. برا منم تو ۳۸ نوشته امروز باید بدمش

من یکی ۳۲هفته انجام دادم نشون داد بچه بریچه دوباره ۳۶هفتگی تکرار شد معلوم شد چرخیده الان هم یکی دیگه نوشته که هفته ی بعد ک چهل هفتگیه باید انجام بدم تا وزن و وضعیت نی نی مشخص بشه

دکتر من واسه هفته ۲۸ برام سونو نوشت. الان هفته ۳۲ هستم واسه آخراشم یه سونو دیگه دارم واسه وزن و وضعیت جنین