۷ پاسخ

سلام منم از دستت دوهفته جلو میگن ولی از روی چیزی که خودم دقیق دقیق میدونم چند هفته هستم دوهفته خودم با سونو فرق ولی دکتر همیشه میگه سونو یک تا ده روز جلو تر و میگن

دکتر میگوید ۲۹هفته ام

دکتر من دوشنبه هفته اینده است

من طبق پریود هفته سی و شش هستم و طبق سونوی اول هفته سی و پنج، اختلاف چند روزه دارن.

سلام..
منم دکترم از رو پریود تاریخ زایمان رو گفته..
ولی سونو دو هفته عقب تره.
مثلا سونوم گفته ۱۴ اسفند
ولی دکترم طبق پریودم حساب کرده ۸ اسفند طبیعی.. ۱ اسفند احتمالا سزارینم.
باز این ماه برم پیشش دقیق میگه

سونو اول دقیقه.من طبق پریود جمعه ها هفته م عوض میشه طبق سونو اول دوشنبه ها.دکترم کلا با سونو حساب میکنه

بله منم خانه بهداشت میگه ۳۰ هفته ام .دکترمیگه ۲۹ هفته ام اینجا تو گهواره ۳۲ هفته ام .خودمم نمیدونم چجوریه ولی از تاریخ آخرین پریودم۳۲ هفته ام