۹ پاسخ

خونه اصلا استفاده نمیکنم فقط بااب میشورم ولی بیرون دستمال مرطوب

سعی کن بشوری مخصوصا که دختر باشه
دستمال مرطوب به خاطر ماده شیمیایی که داره احتمال حساسیت اش هست

خوبه ولی من فقط بیرون استفاده میکنم تو خونه یا با آب یا با دستمال نم دار میشورمش

من شنیدم استفاده زیادش عفونت ادراری میاره.پنبه خیس کن و تمیز کن و روزی یک یا دوبارم بشوریش خوبه.

دسمال مرطوب بدون الکل استفاده کن خوبه بعد سیع کن زیاد استفاده نکنی بشوریدش بهتره

اصلا از دستمال مرطوب استفاده نکن مگر که مجبور باشی بمحض رسیدن به خونه زود پاهاشو با آب بشور بعد پوشکش کن
پوست بچه ها خیلی حساسه به دستمال مرطوب

سلام من پنبه روبااب ولرم میشورم استفاده میکنم دستمال مرطوب وقتی استفاده میکنم به خاطر سردبودنش دلش دردمیاد

بله من روزا میشورمش شبها که نمیخام کسیو بیدار کنم کمکم با دستمال مرطوب پاکش میکنم

من دستمال کاغذی بیشتر میشورمش اما دستمال مرطوب هم خوبه