۱۷ پاسخ

الهی امین انشا الله ب حق خانم فاطمه زهرا همه ی بجه ها توشون سالم خوب و خوش اخلاق باشن

الهی امین انشاا.. همگی عاقبت ب خیر بشیم

الهی امین ممنون بابت دعای قشنگت انشاله بچت سالم ودلتون خوش باشه😘😘

الهی امین

امین یارب العالمین

آمین یا رب العالمین

آمین یا رب العالمین به دعا های زیبات دوست عزیز منم همیشه فکر وزن نگرفتن دخترمو میکنم میفهمم چی میگی انشالله خدا دعاتو مستجاب کنه و بچه منم از بی اشتهایی در بیاره به لطف خودش بخدا زندگی داره از دماغم بیرون میاد بسکه فکر دخترمو میکنم همش به دخترم میگن ریزه خیلی اعصابم خراب میشه

الهی امین😊😊😊😊😊

امین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

آمین یارب العالمین

الهی آمین🙏🙏🙏🙏

الهی امین🙏🙏🙏

امــــیـــــن یــــارب الــعـــالــمـیـــن🙏

آمین🙏🙏🙏.

الهی امین 🙏🙏🙏

انشالله عزیزم ....امین یا رب العالمین 🙏

آمین یا رب العالمین🙏🙏🙏🙏