۶ پاسخ

سلام.احتمال زیاد بارداری.فقط هر چه زودتر پیش دکتر زنان برو، احتمالا برات سونو مینویسه.شاید احتیاج به شیاف داشته باشی.

خب عزیزم من حامله بودم بازم پریود میشدم برا همین سه ماه باردار بودم نمیدونسم آزمایش خیلی بهتره تا بی بی

برو یه آزمایش سونوگرافی

سلام
شما بارداري عزيزم
تبريك ميگم
ازمايش بده خيالت راحت بشه

سلام گلم.اجی منم اینجور بود بچش سقط شد دور از جون‌ اما خیلیا هستن اینجور میشن‌ .دکتر امپول پروژسترون میده

سلام احتمال خیلی زیاد شما باردار هستید اون دوروز خونریزی هم به جفتتون مربوط میشه ولی بازم یه آزمایش خون بدید خیالتون راحت میشه ولی زیاد تحرک نداشته باشید وهرچه زودتر به یه دکتر زنان مراجعه کنید. انشاالله که خیره.