۵ پاسخ

وای واسه منم ازوقتی وارد هفته ۳۲ شدم تکوناش کم شده .بهداشتم رفتم قلبشوچک کرد خوب بود.صبحازیاد تکون نمیخوره ولی شبا تکوناش بیشتر میشه.احتمالا تواین هفته طبیعیه

سلام عزیزم.این سوال بیشتر ماماناست.نگران نباش.جای نینی تنگ شده.جسه ش بزرگ شده همه رحم رو گرفته. نمیتونه زیاد تکون بخوره.

بچه من ب ترشی ری اکشن شدید نشون میده ترشی رو هم امتحان کن

هفته های اخر میگن طبیعه ولی بازم برا اطمینال میخاین برین بهداشت صدا قلبشو بزارن براتون .
چیز شیرین که میخورین دراز بکشین به پهلو چپ بخاین ممکنه یه ده دقیقه بعدش تکون بخوره

واسه منم پریروز کم شده بود هر چی هم میزدم به شکمم تکون نمی خورد یا ضعیف تکون میخورد از آخر شب تا صبح تکون خورد.فک کنم تو ما های آخر الگوی خواب و بیداریشون خیلی به هم میریزه.بعضی روزا خوابالو ترن.با اسمش صداش کن.نازش کن.باهاش حرف بزن تا بیدار شه