۷ پاسخ

عزیزم دختر منم همینجور بود شکمش رو حدود 10 دقیقه با روغن کرچک ماساژ بده 2-3ساعت بعد شکمش کار میکنه

منم پسرم اینطوره.شیر خشک میخوره. روزی چند قطره زیتون تو شیرش می ریزم.عالیه

سر گوش پاک کن روغن زیتون بزن و یکم فرو کن داخل مقعد نی نی زود پی پی میکنه

اشکال نداره نگران نباش طبیعی امروز حتما شکمش کار میکنه تو شیرنی زیاد بخور تا شکمش کار بکنه شیرت شیرین بشه

سلام.گوش پاک کن رو با وازلین چرب کن بعد یه کم داخل مقعدش فرو کن سریع شکمش کار میکنه

تا هفت الی ده روز
اما بچه دووم نمیاره گریه می‌کنه

نمی‌دونم میگن بی بی کر ملینه شکم به کار میندازه ولی منم که به دخترم بی بی کر دادم بش نساخت شکمش سفت شد فقطم گریه کرد