۹ پاسخ

یکی از دخترای فامیل میگف زیاد سر دخترش خیار خورده ... اما جی جیش دیدم سفید بود . فک نکنم ربط داشته باشه گلم.

نه بابا چه ربطی داره بخور نوش جونت فقط زیاده روی نکن چون سردی میاره

من قره قروت ترشی زیاد میخورم همه میگن بچت سیاه میشه
ولی ربطی نداره بچه یا به مادرش میره یا ب پدرش ب میوه ترشی نمیره ک ی مشت خرافه مزخرفه مثلا پرتقال بخوری بچت نارنجی شه😂😂
بخور عزیزم ولی سردی میاره اگه خیلی دیگه زیاد میخوری ی چای نبات بخور بعدش ک یکم از سردیش کم کنه ب این خرافاتم گوش نده نگران نکن‌خودتو

نه بابا ربطی نداره
فقط خیار سرده گرمی هم بخور خنثی بشه

فک نمیکنم علمی و درست باشه😖

عزیزم همه چیز بچه وقتی نطفه بسته بشه همه چیزش مشخص می شه تغذیه فقط یک کم ممکنه تیره تر و یا روشن تر می شه

بخور بابا نوش جونت والا من تو این هوا ابدوخیار درس میکنم میخورم

ای حرفا چیه خرافاتی نباشین عزیزم...

واقعا کی گفته منم‌شدیداخیاردوس دارم هروزمیخورم اگه اینجوره نخورم