۸ پاسخ

دکتر نیازی نیس- بخاطر چیزای کوچیک بچه رو نبرید دکتر محیط دکتر اطرافش همه آلودس- روغن نارگیل مخصوص پوست کودکان بگیر از دارو خانه اونم خوبه برای پوسته پوسته زدن و زبر شدن ...ولی دونه قرمز زده نمیدونم خوب باشه یانه چون نمیدونم طبع روغن نارگیل گرمه یا سرد که خوب باشه یا بدتر کنه

البته مامان اراد جونم راست میگه مطب دکتر الودس میخوای یه جاییش رو خوب کنی خدایی نکرده یه چیز دیگه هم میگیره فقط اگه رفتی با احتیاط

نه عزیزم به نظر من ببرش دکتر شاید اگزما باشه اونوقت حتما باید پماد بنویسه تا خوب بشه اگه زبره و جوش ریز قرمزه پسر منم همین طوره عکسشپ میزارم ببین اگه اینطوریه ببرش دکتر

ماله الرژیه احتمالا پسر منم همینجوری بود وقتی خشکی شد با ویتامین آد چرب کردم خوب شد

سلام عزیزم.پسر منم اونجوری بود خرما و دارچین زیاد میخوردم دیگه نخوردم دکتر هم کرم داد اونو میزنم نرم میشه دون دوناشم کم میشه.در ضمن گفت کمتر بوسش کنید مخصوصا مردا!
اینم عکس کرمش

سلام عزیزم.پسر منم اونجوری بود خرما و دارچین زیاد میخوردم دیگه نخوردم دکتر هم کرم داد اونو میزنم نرم میشه دون دوناشم کم میشه.در ضمن گفت کمتر بوسش کنید مخصوصا مردا!
اینم عکس کرمش

سلام عزیزم نه نگران نباش چیزی نیس نی نی منم این جوری بود بخاطر گرمای بدنش-شما حتما چیزای گرم میخوری از شیرت به نی نی رفته بدنش و صورتش میزنه بیرون- من شنیدم که اون دونه های قرمز از اینم هست که داره رشد میکنه-زبر شدن پوستشم نشونه اینه که پوست داره عوض میکنه-چیز طبیعیه تو همه نوزاد

ن اینا گرمیه ببرش دکتز