۹ پاسخ

سلام زیادی هیچی خوب نیست
مخصوصا اگه طبع سردی داشتی باشی با خوردن زیاد خیار سردی ات می‌کنه
با نمک هم نخور چون نمک زیاد فقط باعث میشه ورم کنی و فشار خون بالا بگیری مخصوصا ماه های آخر خیلی خطرناکه
اما خیار برای معده خوبه اگه طبع گرمی هم داشته باشی اما احتیاط کمتری لازمه

بخور فقط مواظب باش سردیت نکنه

عزیزم سلام هیچی زیادش خوب نیست
مخصوصا فصل الان و طبع سرد خیار و اینکه کلا گل خونه ای هست و به زور مواد بالا میاد حتما روزانه خرما بخور البته اگر استفاده نمیکنی حداقل طبعت سرد نشه

منم خیلی خوردم بانمک چون دلم فقط همونومیخواست الان دیگه زیاد نمیخورم توهم کم بخور هرچیزی زیادش خوب نیس

نه عزیزم ضرر نداره فقط خیارسرده ...

ضرر نداره ولی هرچی کمتر بخوری خوبه

منم بیشتر وقتامیخورم بانون خالی هم دوس دارم نمک میزنم 🤣

سلام عزیزم بخور مشکلی نداره فقط کنارش یکمی گرمی بخور که سردیت نکنه

منم همش خیار میخورم شب و روز برا پوست خوبه از دکترم پرسیدم اب کافی داره چون،فشارتم هیچ بالا نمیبره