۴ پاسخ

نی نی هایی که رفلاکس دارن نمیتونن عمیق بخوابن چون هی شیر میاد تاگلوش واذیت میکشن باید با زاویه سی درجه بخوابونیش واروغش رو بگیری البته اصرار نداشته باش که آروغ حتما بزنه چون باعث بدتر شدن رفلاکس میشه. من گاهی تا بیست دقیقه تو بغلم شیب دار یا صاف نگه میداشتم بدون ضربه به پشتش تا آروغ بزنه گاهی روی بالش شیب دار میداشتم البته برای من رفلاکس پنهان بود ولی دکتر بردم گفت رفلاکس نداره ولی من میدونم که داره ولی علایم خفیف داره

آره عزیزم خیلی زیاد ،شیرم کم میخوره

بله.دخترمن که خیلی گریه میکنه و بی قراره

بله عزیزم قبلن اینجوری بود ولی الان دارو بهش میدم خیلی اروم شده خوابشم خوب شده