۶ پاسخ

مسلما نگاه میکنه چون خیلی جذابیت داره پر از نور و رنگ و صداست ولی شدیدا مضره هم برای چشمش هم برای رشد مغزش بدتر اینکه عادت میکنه و بزرگتر بشه بهونه میگیره که ببینه سعی کن توی اتاق خودش نگهش داری موقعی که تلویزیون روشنه و با وسایلش سرگرم کنی

پسره منم همین طوره واقعا ضرر داره نباید بزاریم نگا نکن.برا چشم بده مثه اینکه خیلی ب چشمشون فشار میاد خرابه

پسر منم خیلی به تلویزیون علاقه نشون میده ، من سریع حواسشو پرت میکنم، باهاش بازی میکنم

پسره منم اینطوره همش میچرخه ک نگاه تی وی بکنه😀

میگن خیلی ضرر داره براشون

نه گلم مشكلي نداره اون تلويزيون هاي قديمي بود كه نور فرابنفش داشت و مشكل ايجاد ميكرد تلويزيونهاي الان فرابنفش ندارن