۱۲ پاسخ

سودوکرم عزیزم خیلی خوبه

کرم تالک فیروز ک هپون پودر فشرده شدس ولی دیگه خطر نداره،کرم کبد ماهی آردنم عالیه

سودو کرم عالیه من دائم استفاده میکنم

سلام پماد کالاندولا میزنم.الانم زینگ اکساید میزنم.کرم تالک فیروز هم واسه زیر گردن خریدم هرازگاهی اونو هم میزنم

بالم لب،یا لیپس فور اور، کرم آلوئه ژلی فور اور ، کرم سوختگی ماستلا، زینک اکساید فیروز، از این ۴ تا استفاده کردم

من‌از بپانتول و کالاندولا بپانتول تو ایران نیست ولی کالاندولا هست خیلیم عالیه

من پماد کالاندولا کارتا میزنم عالی

سلام عزیزم من از کاندولا استفاده میکنم

من کالاندولا میزنم.

البته من برا بچه گفتما واسه خودتون بخواین فک کنم برا خودتونم خوب باشه

دکتر من گفت پماد و کرم سعی کنین نزنین
ژله طبیعی برگ سبز آلوورا بزنین
من میزنم و نمیسوزه اگر قرمزم بشه بزنم فوری بهتر میشه

عزیزم من از ماستلا استفاده میکنم و جک لون بیبی اگر گیرت بیاد عالیه 😊